Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Львівщині чоловікові загрожує ув'язнення до восьми років за вчинення розпусних дій над малолітніми дітьми.

Прес-служба ГУНП у Львівській області повідомляє, що на лаву підсудних може сісти чоловік за розбещення дітей.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

До поліції Львова надійшло повідомлення від жінки про те, що сусід насильно утримував двох її синів у віці 7 і 10 років, побив їх і здійснював розпусні дії.

Правоохоронці вирушили за місцем виклику і затримали 35-річного львів'янина. Як розповів затриманий чоловік, так він вирішив провчити хлопчиків, які ображали його дитину.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Обидві статті передбачають позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, що в Одесі за розбещенні неповнолітньої дитини чоловіка засудили до семи років позбавлення волі із забороною на три роки працювати у сфері виховання дітей.

Як повідомляв портал Знай.ua, у суді Кривого Рогу відбулося засідання щодо кримінальної справи за обвинуваченням подружжя, які ґвалтували і знімали 4-річну дочку в порно.

Також Знай.ua писав про те, що в Донецькій області дідусь ґвалтував свою внучку, поки її мати їздила на заробітки в Польщу.