У мережі користувачі звернулись до влади та небайдужих із закликом зупинити азартні ігри.

Про це повідомляють на каналі "Сенс життя" в YouTube.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто підкреслити, що активісти прийшли на похорон 29-річного Дмитра, котрий повісився через азартні ігри. Там вони записали звернення із вимогою припинити діяльність компаній, які видають швидкі кредити.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто нагадати, що вівторок зранку, 13 серпня, у селі Мшана Городоцького району Львівської області повісився 29-річний місцевий мешканець Дмитро. Чоловік працював кочегаром у школі, там і повісився. Його тіло знайшли працівники школи, а біля нього записку: "Моя петля – мої кредити".

Нагадаємо, що у Новограді-Волинському Житомирської області пенсіонер підпалив свій будинок і застрелився на очах у десятків сусідів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Тернополі на проспекті Степана Бандери 51-річний чоловік викинувся з вікна 6-го поверху багатоповерхівки і розбився насмерть. Причиною самогубства стали доларові борги перед банком.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Дніпрі стало відомо про шокуючу причину смерті 92-річного пенсіонера.