Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Послуги львівських стоматологів і загалом України набирають популярності серед іноземних туристів. Так, польські дантисти стурбовані досить великим відтоком клієнтів до львівських спеціалістів.

Пропозиції українських лікарів у ціновому спектрі виглядають набагато привабливішими за іноземні. У Польші за ортодонтичний апарат потрібно викласти близько тисячі євро, коли ж наші клініки пропонують ту ж послугу за 630 євро. До того ж за кордоном необхідно платити ще 35 євро за кожен контрольний візит, а у Львові контрольні візити - безкоштовні.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

При таких розцінках поляки дедалі частіше скеровують свої пріорітети до українських стоматологів та ортодонтів, що складає неабияку конкуренцію польським спеціалістам, але і стає приводом для гордості вітчизняними лікарями.

Як повідомляв портал Знай.ua, навчання стоматологів у Харківському націонільному медичному університеті наразі займає найвищі позиції у рейтингу цін і складає 38 500 гривень на рік.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що вичерпну інформацію про капи для вирівнювання зубів ви можете отримати в стоматологічній клініці Porcelain

Нагадаємо, що тему харчування в лікарнях вирішив підняти український юрист і блогер Михайло Шнайдер.