Кажуть, що творчість у людській свідомості часто межує з безумством, а якщо митець ще й чарчину полюбляє потягнути, то тоді безумства вилазять назовні.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Львівщині арештували чоловіка, що писав ікони. Йому закидають підозру про умисне вбивство.

Як стало відомо, мешканець села Володимирці Жидачівського району Львівської області останнім часом став часто заглядати у чарку. Компаньонкою йому була власна дружина, яка часто випивала навіть більше за чоловіка. Одного разу, коли чоловік повернувся додому, то застав жінку п'яною. Це викликало у нього роздратування, він схопився за ніж та увігнав його у груди 67-річній дружині.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

За умисне вбивство пенсіонерові тепер загрожує до 15 років позбавлення волі.

У селі про чоловіка відгукуються досить непогано, але нарікають, що він змінився, коли почав пити. Став агресивний і часто кидався на дружину з кулаками.

Голова Володимирської сільради Володимир Ємец розповів, що убивця мав золоті руки, був талановитим художником. Самотужки розписав каплицю у церкві, малював ікони на замовлення та для себе, картини для сільради. У чоловіка залишився дорослий син.

Селяни шкодують, що через прикрий випадок митець тепер надовго сяде за грати.

Нагадуємо, що у суботу, 27 липня, в південноафриканській столиці Кейптаун трагічно загинув 44-річний турист з України.

Як повідомляв Знай.uа, у Кременчуці Полтавської області поліція встановлює обставини вбивства жінки.

Також Знай.uа писав про те, що 7 серпня, в Запоріжжі п'яний копза кермом збив жінку, яка переходила дорогу у належному місці. Після аварії чоловік хотів втекти, звинувативши саму потерпілу.