Львів'янин Денис Дмитрик пропонує у тролейбусі, трамваях та автобусах міста встановити USB для зарядки ґаджетів.

Про це інформує кореспондент сайту 032.ua.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Свою ідею чоловік виклав у електронною петиції до Львівської міськради. За словами автора петиції, USB-розетки можна встановити у поручнях громадського транспорту, за зразком європейських міст.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Іноді потрібно зробити дзвінок, а телефон розрядився, а тобі добиратися до роботи чи дому годину, а то і дві. Або потрібно зарядити фотоапарат для фотографування пам'яток", - мотивував своє звернення Денис Дмитрик.

Для опрацювання електронної петиції у Львівській міськраді, вона має набрати 500 підписів львів'ян. Станом на нині, вказану е-петицію підписало 28 людей.

Нагадаємо, що львів'ян відправлять на батьківщину Ісуса

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Зеленський навідався на Львівщину, ідея визріла несподівано: "Готуйте список", - що вигадав слуга народу

Також портал "Знай.ua" інформував, що у Садового вирішили пограти на нервах львів'ян: люди у жаху через скандальне ноу-хау