Останнім часом на Львівщині збільшилась кількість дітей, які зникають з дому. Що може штовхнути підлітків на такі вчинки? Як правило, це не сприятлива атмосфера вдома, конфлікти з батьками та негаразди у школі.

Найчастіше діти знаходяться.

В період з 29 по 31 липня було зафіксовано два подібні випадки.

Так, 29 липня із дому вийшли і не повернулися тринадцятирічні двійнята- хлопчик та дівчинка. Із заявою про зникнення до Галицького відділу поліції звернулась їхня мати 30 липня. Цього ж дня дітей знайшли правоохоронці близько 17 години вечора. Пошукам сприяли друзі підлітків т один із операторів мобільного зв'язку.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Підлітки цілі та неушкоджені, але тепер їхнім батькам загрожує позбавлення батьківських прав.

Також 30 липня оголосили у розшук п'ятнадцятирічного хлопця. Близько 23.00 із заявою про зникнення у Стрийський відділ поліції звернувся батько зниклого юнака. Він повідомив, що підліток пішов з дому 27 липня та не повернувся.

Правоохонці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з приміткою «безвісно зниклий». Справу розслідували декілька підрозділів поліції Львівщини. Згодом було встановлено місце перебування хлопця,- його знайшли в Івано-Франківській області. як відзвітувала поліція, юнак здоровий та неушкоджений. Наразі планується доставити його додому, де з юнаком буде працювати професійний психолог. Також вирішують питання про поміщення підлітка у дитячий притулок.

Нагадаємо,що у Дніпрі родичі три роки розшукують зниклого безвісти чоловіка.
Також Знай.ua писав, що в Одесі безвісти зникла 17-річна дівчина з Білорусі.

Раніше Знай.ua інформував, що у Львові зникли 13-річні діти