Сьогодні, 30 липня, департамент цивільного захисту населення Львівської ОДА повідомив, що місті Стрий внаслідок отруєння чадним газом постраждало троє людей.

Нещасний випадок стався вночі о 03годині 05 хвилин у одному житлових будинків м.Стрий. Газопостачання до будинку тимчасово призупинили.

Відомо, що квартира постраждалих була обладнана ПГ-4 та двофункційним газовим котлом.

Популярні новини зараз

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Через отруєння чадним газом потерпілих доправили у Стрийську центральну районну лікарню. Їх стан лікарі оцінили як середньо тяжкий. Серед мешканців квартири є 16-річна дитина.

Наразі у Львові газові служби перевіряють житлові будинки. Термін обстеження було продовжено, адже люди неохоче пускають на поріг газовиків і комунальників.

Нагадаємо, що у вівторок, 16 липня, у селі Сеньківка Бориспільського району Київської області прогримів вибух в житловому приватному будинку на вулиці Шевченка.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 65-річний житель Львова отримав сильне отруєння у власній квартирі. Швидше за все, отруєння за рахунок чадного газу. Про це повідомляють у департаменті цивільного захисту.

Також портал "Знай.uа" писав, що у "Нафтогазі України" повідомили про нову ціну на блакитне паливо для населення. У липні тарифи знизять на 10,4%.

https://www.youtube.com/watch?v=-mrArqV9X2Q&t=35s