Президент України Володимир Зеленський шокований, побачивши наслідки правління свого попередника Петра Порошенка.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала блогер Єлизавета Богуцька.

Єлизавета Богуцька розповіла, що новому українському Гаранту соромно кожен раз, коли він зустрічається з людьми. Соромно за умови в яких живуть українці, і за парламент, який нічого робить.

"Порохоботам соромно за його блакитну сорочку, російську мову і шаурму. Стає ясно, що для них атрибути і порожні слова (українською) патологічного брехуна Порошенка мають набагато більше значення, ніж життя народу", — обурилася Єлизавета Богуцька.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Богуцька провела паралель між Порошенком і Зеленським, при цьому зазначивши, що Петро Олексійович не надто дбав про народ і мляво реагував на трагедії.

"Мені хочеться почути відповідь на запитання: де був Порошенко, коли в Одеському таборі згоріли дівчатка. Живцем. Він з батьками зустрівся? Ні? - обурено запитала блогер.

В коментарях Нателла Кадуріна також зазначила разючі відмінності в поведінці двох президентів.

"Коли у Львові говорив шахтар, мені було соромно! Боляче дивитися на цих людей, які щодня ризикують життям за копійки!! І ці мерзотники не оплачують важку працю, а самі за півмільйона доларів відпочивають на Мальдівах!!", - нарекла вона.

Нагадаємо, що Зеленського обожнюють діти: розбудили заради фото з президентом в економ-класі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський назвав 5 претендентів на крісло губернатора Одеської області: вирішувати українцям.

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубинський і інші: повний список зірок, які потрапили в Раду від "Слуги народу" Зеленського.