У Львові водій маршрутки зламав жінці руку.

Про це повідомляє Львівська обладміністрація.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стало відомо, що 17 липня, близько 12:30 год., у м. Львів, на вул. Науковій, 47, під час посадки пасажирів у маршрутний транспортний засіб № 10 (маршрут "ТРЦ "Кінг Крос Леополіс – залізничний вокзал", перевізник ЛК "АТП №1"), водій, не переконавшись у безпечності під час посадки пасажирів, закрив передні двері, через що пасажирка 1953 року народження, отримала закритий перелом лівої променевої кістки (двері притиснули ліву руку).

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Як з’ясувалося, після надання допомоги потерпілу відпустили додому.

Нагадаємо, що 12 липня, близько 12:10, у Дніпрі чоловік сів у маршрутку № 91, після чого до нього пристав інший пасажир і почав його бити. Як з'ясувалося, водій маршрутки зупинився біля ТРЦ "Дафі", і нападник просто викинув чоловіка з маршрутки.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", у Дніпрі захмелілий чоловік вибив скло двері маршрутки скляною пляшкою. Водій і деякі пасажири попросили, щоб захмелілий чоловік вийшов з салону.

Також портал "Знай.ua" писав, що поведінка водія маршрутки Луцьк-Трускавець обурила пасажира. Мужчина за кермом постійно лаявся, курив і голосно слухав російську попсу.