Оперативники та патрульна поліція на трасі "Ужгород – Мукачево" затримала іноземців, які намагалися нелегально перетнути кордон.

Таких було аж 8 чоловік. Крім того, прикордонникам Чопського загону вдалося затримати також двох провідників, які перевозили одну з груп у легковому автомобілі.

У ході перевірочних заходів в одному з населених пунктів Ужгородського району прикордонники виявили легковий автомобіль Volkswagen, в якому перебували п’ятеро нелегалів азіатської зовнішності. Водієм був 44-річний українець. Також зупинили й інший автомобіль, де громадянин Словаччини, супроводжував затриману групу. Водій намагався уникнути контролю, заблокував двері та почав рухатися прямісінько на прикордонників. Оскільки це створювало небезпеку для життя та здоров’я правоохоронців, їм довелося застосувати пристрої для відстрілу гумових куль. При цьому водій здійснив розворот та на великій швидкості почав рух у напрямку міста Мукачево.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

З часом, завдяки спілльній роботі оперативників та патрульної поліції на трасі Ужгород – Мукачево, правопорушників затримали. Іноземців та їх супроводжуючих доставили в пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону.

Правоохоронці встановили, що затримані є жителями В'єтнаму, Еритреї,Таджикистану та Китаю.

Нагадаємо, що на Львівщині введуть електронну реєстрацію для перетину кордонів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", прикордонники аеропорту Одеси хочуть отримати додаткові спецзасоби.

Також портал "Знай.uа" писав, що на кордоні з РФ ведеться повномасштабна підготовка до початку третьої світової війни.