У Львові за короткий проміжок часу одного дня на пішому переході травмувалися дві жінки. Відомо, що в обох жінок розбите обличчя.

Про це повідомляють на сторінці "Муніципальна варта Львова" у Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Обидва випадки зафіксували співробітники Муніципальної варти, які саме були неподалік.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

"На одному переході потерпіли одразу двоє. На Личаківській, 63 патруль Муніципальної Варти побачив, що на пішому переході впала жінка. На допомогу їй разом з патрульними підбігли і перехожі. У неї було розбите обличчя, зачепило також і око. Патрульні завели її до найближчої аптеки, там надали першу медичну допомогу та зробили виклик на 103. А допоки чекали на медиків, до них звернулася ще одна жінка. Вона також впала на тому ж переході і теж пошкодила лице. Першу допомогу надали і їй", - написано у повідомленні.

У повідомленні також відзначено, що коли прибула швидка, одну з потерпілих завезли до 8-ої лікарні, а інша від госпіталізації відмовилася.

Нагадаємо, що у Львові крадій під час втечі з пограбованого приміщення серьйозно травмувався. Слідчо-оперативна група, прибувши на місце події, встановила, що зловмисник, причетний до скоєння злочину, вискочив з другого поверху і травмувався.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", 7-річний хлопчик катався на велосипеді і випадково впав на металеву огорожу, яка сильно його травмувала.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Львові на будівництві травмувався робочий будівельник. Повідомляється, що 63-річний чоловік впав із висоти.