З 24 червня львівський аеропорт імені Данила Галицького відновлює прийом рейсів через старий термінал. Тут готуються до прийому рейсів авіакомпанії "Мотор Січ" сполученням Київ – Львів.

Про це повідомляє портал "24 канал"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Прес-служба аеропорту пояснила це завантаженістю нового терміналу "А" міжнародними рейсами в літній період.

Популярні новини зараз

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"Зараз в терміналі "А" є лише дві стрічки для видачі багажу: по одній для міжнародних та внутрішніх рейсів. Таким чином, перемістивши частину пасажиропотоку в старий термінал, вдасться використовувати обидві з них для обслуговування міжнародного сполучення. Крім цього, вже розпочата робота над запуском ще однією багажної стрічки і збільшення довжини двох існуючих. Зараз розробки знаходяться на стадії проектування та формування технічних завдань", – розповіли представники львівського аеропорту.

Також тут додали, що вже давно планували використовувати старий термінал за призначенням.

"Зараз він нам дуже знадобився для полегшення роботи в період пікових навантажень, обслуговування чартерних (почнемо через 2-3 тижні) і спеціальних рейсів, які виконує мала бізнес-авіація", – додала директор аеропорту Тетяна Романовська.

Нагадаємо, що пасажири літака рейсу YE1215 Київ — Батумі багатостраждальної авіакомпанії YanAir заблокували вхід в термінал F в міжнародному аеропорту Бориспіль.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у львівському міжнародному аеропорту імені Данила Галицького затримали рейси авіакомпанії "Буковина Ейрлайнз" до курортних міст — Хургади і Шарм-ель-Шейха.

Також портал "Знай.uа" писав, що популярний перевізник SkyUp Airlines втратив право обслуговувати пасажирів.