У Львові машина Volkswagen вилетіла з дороги і врізалася в стіну мосту. За даними Нацполіції, ДТП сталась 21 червня близько 23.00 у селі Тухля Сколівського району.

Про це повідомляє портал "Status Quo"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За попередньою інформацією, 18-річний водій не впорався з керуванням. Відомо, що від отриманих травм він помер на місці аварії.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Також з'ясувалося, що в аварії постраждали четверо пасажирів, з яких троє були неповнолітніми. З травмами різного ступеня тяжкості їх доставили в лікарню.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, що у суботу, 22 червня на 16 станції Великого Фонтану в Одесі, сталася надзвичайна подія. Автомобіль Daewoo Lanos злетів зі схилу прямо на пляж. На щастя, в місці падіння людей не виявилося, ніхто не постраждав.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Золочівщині сталася жахлива ДТП, зіткнулися два автомобілі. Є жертви.

Також портал "Знай.uа" писав, що у четвер, 20 червня, навпроти заправки WOG на Набережної Заводської у Дніпропетровську зіткнулися Suzuki і Opel.