Український футболіст, захисник клубу "Карпати" Артем Федецький буде балотуватися в окрузі №118 у Львівській області від партії "Слуга народу". Його ім'я знайшли в списках мажоритарників політсили, опублікованих у соцмережах.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Артему Федецькому 34 роки, він син футболіста Андрія Федецького. З 2010 до 2016 року грав за Національну збірну України. У партії повідомляють, що Федецький закінчив Луцький інститут розвитку людини вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна" за спеціальністю "Маркетинг".

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Виборчий округ 118 включає частини двох районів Львова (Личаківського та Шевченківського) і Пустомитівський район, який межує з містом.

У 118-му окрузі ЦВК вже зареєструвала п’ятьох кандидатів, серед яких іде самовисуванцем нардеп від БПП Богдан Дубневич, заступник директора ПП "Корбіз" Галина Васильченко від партії "Голос", начальник управління Львівської облдержадміністрації Уляна Дорош від 2Громадянської позиції".

Нагадаємо, що "Ти що, розумний, на*уй?": під Одесою розлючений коп побив чоловіка кийком, жорстокі кадри

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві працівники металобази знайшли бездиханне тіло дитини в одному з металевих контейнерів серед купи металобрухту.

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі заміновано десятки будинків та лікарні: місто на вухах, копи збилися з ніг.