На початку червня у Львівському міському РАЦСі Соломія Гуменюк та Михайло Лебединець побрались у костюмах динозаврів. Світлинами з весілля у соцмережах поділився фотограф молодят Андрій Гудзь.

Про це пише Львівська Мануфактура Новин.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми з самого початку хотіли, щоб усе наше весілля було нестандартним. Вирішили робити у стилі Рок-фестивалю, оскільки основне наше хобі – це поїздки по фестивалях Європи, як от NovaRock, Graspop metal meeting, Hellfest. Тому і розписка повинна була бути нестандартною. Ми гуглили дивакуваті ідеї і натрапили на ці костюми. І я сказала нареченому: "Це воно!". Одразу ж проговорили цей варіант з нашим фотографом, він допоміг продумати організацію та фотосесію. Костюми знайшли на Aliexpress, там вони в два рази дешевші, ніж у нас в інтернет-магазинах. Думаю, що пафосні наряди коштують дорожче", – розповідає LMN наречена Соломія Гуменюк.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Дівчина згадує, як мріяла про казкове весілля, де вона наче принцеса.

Про цю ідею знали далеко не всі. Виявляється молодята вирішили приховати цю неординарну деталь. Про це знали тільки фотограф, брат нареченого та нареченої, які й допомагали їм "увійти в образ".

За словами нареченої, спочатку в працівників РАЦСу був шок, а потім до них спустився директор, щоб сфотографуватись. Він сказав, що за роки його роботи це перші настільки креативні наречені.

"Загалом, як на мене, настрій ми підняли усім. Святкування продовжили в сімейному колі на шашликах в парку Культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького".

Нагадаємо, що День батька в Україні: знамениті татусі замилували мережу ніжними фото, сповненими любові

Раніше портал "Знай.ua" писав, що краса вимагає штампу в паспорті: зірки шоу "Топ-модель по-українськи" одружилися, яскраві фото

Також портал "Знай.ua" інформував, що Каменських викинула обручку відразу після весілля: кінець Потапа і Насті