Мешканці близько десяти вулиць у Буську підписалися під колективним зверненням до місцевої влади. Просять вплинути на ситуацію із нестерпним смородом, що несеться з місцевого консервного заводу.

Про це повідомляє LMN.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Коли спека на вулиці, таке враження, що ми у пеклі. Ні вікна прочинити в хаті, ні на вулицю вийти. Діти тлумляться вдома, бо на майданчику гратися просто неможливо, сморід страшний. Все через причеп з відходами, який стоїть позаду консервного заводу і майже поруч з нашими вікнами. В той причеп скидають залишки риби, яку переробляють на заводі. У пакетах і без. Вивозять, аж коли наповнять його доверху. Запах дирекції заводу не заважає, бо стоїть біля їхніх складських приміщень, туди рідко хто ходить. Але сам завод – поміж нашими будинками. Скільки по-доброму просили директорку Марію Діжак якось вирішити ситуацію, але їй просто байдуже", – розповідає LMN місцева Леся Вовк

Популярні новини зараз

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Мешканці будинків на вулицях Польна, Троянд, Злуки, Липнева, Довженка та інших прилеглих зорганізувались та написали звернення до представників влади. Просять нарешті вирішити ситуацію, а не просто годувати обіцянками, як завжди.

"Це порушує будь які санітарні норми. Чому ніхто не реагує, не розумію. До того причепа з відходами постійно злітаються бузьки та ворони, роздирають та розволочують ті гнійні продукти. Це ж має бути якесь належне утилізування відходів, а не як-будь. Ще якась біда від того кинеться", – додає жінка

Нагадаємо, що біля берегів Одеси "цвітуть" фекалії, вчені б'ють на сполох :: "може призвести до генетичних змін"

Раніше портал "Знай.ua" писав, що в Одесі популярний супермаркет підсовує українцям торти з мерзенною живністю: "Фу, клопівник"

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі моторошна аномалія забирає життя: понівечений труп знайшли у морі