У Львові впіймали серійного крадія.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Львівській області.

У Львівській місцевій прокуратурі №1 довели провину 29-річного місцевого мешканця, який протягом лютого та серпня 2018 року здійснив близько десятка квартирних крадіжок у Личаківському районі міста на загальну суму близько 65 тис грн.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Стало відомо, що чоловік був багато разів судимий за корисливі умисні злочини, свою провину в скоєнні кримінальних злочинів визнав і розкаявся, але завдані потерпілим шкоди не відшкодував.

Вироком Личаківського районного суду Львова, з урахуванням позиції прокурора, зловмисник визнаний винним за ч. 3 ст. 15 год. 3 ст. 185, ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло і незакінчений замах на таку, що не залежали від його волі) і призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк 4 роки 6 місяців.

Нагадаємо, що в українській столиці спіймали злодійку, яка "працювала" в торговому центрі "Квадрат". Жінці вдалося викрасти сумку з великою сумою грошей і дорогим телефоном iPhone X.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Житомирі вихователька дитячого саду під час денного сну крала в дітей з групи ювелірні вироби, поки малюки спали.

Також портал "Знай.uа" писав, що в одному зі столичних магазинів на відео зафіксували, як "працює" спритна злодійка.