У Львові, у відділенні "Укрпошти" №13, що на вулиці Бандери, 24, працівниця уже вдруге відмовилась обслуговувати клієнтку українською мовою.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Як розповіла потерпіла місцева жителька Діана Іванків, вона прийшла на відділення "Укрпошти", щоб отримувати пакунок.

"Мене вкотре обслуговували російською мовою. Тоді я попросила цю працівницю розмовляти зі мною державною мовою, на що отримала відповідь, що "нікагда такова нє будєт". Вона мене спрямувала до іншої працівниці, котра розмовляє українською мовою. Тоді я звернулась до керівництва цього відділення "Укрпошти". Я запитала начальницю відділення, чому вона не проведе виховну бесіду із своєю підлеглою щодо того, яка у нас державна мова. Я нагадала працівникам "Укрпошти", що у нас уже діє закон про мову, а тому в державній компанії зобов’язані обслуговувати клієнтів українською, на що ця поштарка мені заявила, "что поздно уже". Працівники "Укрпошти" відверто знущаються з україномовних у Львові", – зазначила Іванків.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Також Іванків розповіла, що у розмові з іншими співробітниками відділення дізналась, що горе-поштарка полюбляє знущатись із своїх колег. Потерпіла зазначає, що подібний інцидент трапляється вже не вперше, проте максимум, як карають українофобку – це позбавляють премій.

Нагадаємо, що "Лотерея" від Укрпошти: якщо прийшло таке повідомлення, ви на гачку у шахраїв

Раніше портал "Знай.ua" писав, що карусель щедрості "від Укрпошти" прокотить до безгрошів'я: українцям розповіли про нову схему шахраїв

Також портал "Знай.ua" інформував, що у Києві пошта вибрала "руській мир": скандал гримить на всю Україну