Відомий український артист і обожнюваний мільйонами в образі Вєрки Сердючки Андрій Данилко не надто часто радує шанувальників різноманітними публікаціями в соціальній мережі Instagram, де на нього підписано понад 176 тисяч людей.

А зараз стало відомо, що Вєрка Сердючка приїхала виступати до Львова. Так, артистка виступила на приватній вечірці в готелі "Цитадель ІНН ".

Відповідними відео поділилися користувачі Мережі.

Вєрка Сердючка була одягнена в українську вишиванку, а також не забула надіти свою знамениту срібну зірку.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

"Шановні добродії, наші музиканти і я - співачка. Хочу шоб у вас піднялось настроєніє. І, конєшно, пісня вся весьола і сходим з ума", - сказала артистка перед початком свого виступу.

Як можна побачити на відеозаписі, Сердючка розмовляла з глядачами українською, але співала свої старі хіти російською:"Любов не трали-вали" і "Дольче Габано".

Нагадаємо, раніше Мама Вєрки Сердючки змусила Андрія Данилка говорити тости на "котячій мові": ви такого ще не чули. Андре Тан відобразив на відео запальну Вєрку Сердючку.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вєрка Сердючка запалила на сцені Atlas Weekend і змусила глядачів скакати від радості: "Я колбасилась!" Вдячні фанати пишуть, що виступ був неймовірним

Також «Знай.иа " писав, що Андрій Данилко знову став Вєркою Сердючкою і показав " зарядку для ледачих": дригати ногами, не встаючи. На сторінці Вєрки Сердючки в Instagram з'явилося кумедне відео