На Львівщині несподівано помер ветеран АТО Володимир Лико. Він проживав у Бориславі.

Про смерть ветерана розповіли в Бориславській міськраді. Факт смерті ветерана підтвердили і в Спілці ветеранів АТО Борислава. Також стало відомо, що сміти Володимира Лико не пов'язана з коронавірусом, пише Gal.net.

Чоловік довгий час страждав на епілепсію. Володимир сходив на біржу, а коли вийшов, йому стало погано. Йому викликали швидку, але медики констатували смерть.

З Володимиром Лико попрощалися сьогодні 19 листопада. Похорон проведуть завтра 20 листопада.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що на Львівщині помер учасник АТО, який перед смертю дізнався про важкий діагноз. Після важкої хвороби на 59-му році життя відійшов у вічність воїн Федір Середич, капітан запасу. Чоловік брав участь у військових діях в Афганістані та на Сході України у складі 80-ї окремої десатно-штурмової бригади.

Також Знай повідомляв, що у Дніпрі помер від коронавірусу ветеран антитерористичної операції на Донбасі, волонтер Тарас Береза. Навесні Тарас допомагав лікарям боротися з коронавірусом, а нещодавно сам заразився і вже лікарі рятували життя волонтера, але хвороба завдала занадто сильного удару по здоров'ю.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській області помер військовий з батальйону "Айдар" Денис Яковенко. Співчуття з приводу смерті добровольця висловили в керівництві Дрогобицької міської ради. він воював на тимчасово окупованій території Донбасу. Перебував на службі в батальйоні «Айдар» і пройшов найгарячіші етапи війни на Донбасі.