У Львові на території П’ятого парку залізниці виникла масштабна пожежа.

Про це повідомляється на сторінці спільноти «Варта 1» у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що у середу вранці, 21 жовтня у Львові спалахнула пожежа на території зупинного пункту залізниці.

«21.10.2020 о 09:00. В 5 парку на закритій території (Залізничний район ) – пожежа»,- повідомляє Ігор Зінкевич на сторінці спільноти «Варта 1».

Скриншот


Наразі офіційних коментарів від пресслужби Львівської залізниці щодо події на території зупинного пункту – немає. На місце пригоди виїхали рятувальники аби загасити пожежу. Також немає інформації про потерпілих у результаті цієї пригоди.

Довідково. П’ятий Парк — зупинний пункт Львівського залізничного вузла Львівської дирекції залізничних перевезень Львівської залізниці. Розташований у Залізничному районі Львова Львівської області на лінії Львів — Мостиська ІІ за 3 км від головного залізничного вокзалу Львів.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові горіло 17-е кладовище. А причиною пожежі стали палії сміття. На кадрах з місця подій видно, що горить трава, випалена земля біля могил, вогонь підбирається до хрестів.

Також Знай повідомляв, що вночі під вікнами будинку в Києва згоріло три іномарки. 11 жовтня, о 23: 55 рятувальникам прийшло повідомлення про те, що за адресою вулиця Ентузіастів, 51/24, що в Дніпровському районі міста Київ, на автостоянці загорілися автомобілі.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Закарпатській області підрозділи ДСНС ліквідували пожежу у виробничій будівлі на території ПАТ Мукачівської лижної фабрики " Тиса»