Маленька українка, яка потрапила у реанімацію потребує термінової допомоги, аби отримати шанс на нормальне життя.

Про це повідомляють у "Всеукраїнська благодійна організація "Мама і немовля" у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що маленька Вікуся попала у реанімацію після раптового порушення електролітного балансу крові. У дівчинки страждає мозок, тому необхідна термінова операція. Сама операція безкоштовна, але необхідні витратні матеріали на суму 33 000 грн, яких родина не має.

Фото: Всеукраїнська благодійна організація Мама і немовля


"Для Вікусі це єдиний шанс, коли дівчинка попала до реанімації крихітка навіть не могла їсти, організм повністю відмовився від їжі. У лікарні роблять все можливе, але дуже потрібна наша підтримка, щоб вчасно прооперувати та дати надію на звичайне дитинство та майбутнє!
Вікуся бореться, її крихітний організм докладає величезних зусиль, віримо, що і ми всі разом не підведемо лялечку і гарні новини від крихітки ми почуємо найближчим часом!", - сказано у повідомленні.

Не будьте байдужими допоможіть врятувати життя маленькій Вікусі.

Нагадавши, Знай писав, що люблячий батько щосили підтримує онкохворого сина. Маленькому Артуру раніше поставили діагноз-рак нирки. Тоді сім'я успішно подолала хворобу, проте цього року рак повернувся вдруге і хлопчикові діагностували лікемію.

Також Знай повідомляв, що однокласники хворого на рак хлопчика запустили збір коштів на його лікування. У маленького Івана Євчука виявили лімфому головного мозку, яка виникла після пересадки нирки.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що перший у світі пацієнт з ВІЛ, якому вдалося досягти ремісії після пересадки кісткового мозку, Тімоті Рей Браун пішов з життя. Чоловік помер у Каліфорнії від лейкемії. Рецидив раку крові стався через 12 років після лікування.