На Львівщині сталося дика ДТП, внаслідок якої загинула молода дівчина.

Про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Так, стало відомо, що на Львівщині внаслідок ДТП загинула 21-річна жінка, ще двох жінок госпіталізовано з травмами різного ступеню важкості. відомо, що дорожньо-транспортна пригода сталася 20 вересня, близько 07:00 год. на автодорозі «Миколаїв-Калуш».

швидка допомога / скріншот з відео


В селі Крупське Миколаївського району, водій автомобіля «Шевроле», мешканець міста Новий Розділ 1996 року народження, уникаючи зіткнення із твариною, з’їхав у кювет та перекинувся.

У ДТП загинула пасажирка авто, мешканка міста Новий Розділ 1999 року народження. Дві інші пасажирки, 1976 та 1999 років народження, отримали травми різної важкості та госпіталізовані до Новороздільської РЛ.

Наразі всі причини та обставини події встановлюються.

Нагадаємо, Знай писав, що в Ужгороді ненормальний танцював на автомобілях і вибивав лобове скло в них. На місце викликали поліцію.

Також Знай повідомляв, що в Запоріжжі чоловік вирішив вбити себе екзотичним способом прямо в залі суду. Він спробував розпороти собі живіт в присутності людей.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в США водій Ford Mustang вирішив повипендрюватися перед оточуючими і в'їхав в цегляну стіну будівлі місцевої школи