У Львівській області та на території Польщі розшукують хлопця, який повертався в Україну, але зник безвісти. Про подробиці зникнення та прикмети хлопця розповідає Марічка Котик у Facebook-спільноті "Varta1-Варта1 (офіційна спільнота)".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що на території Львівської області та в Польщі розшукується Кравчишин Віктор Ігорович. Народився 30.01.1992 року. Прописаний у селі Хлопчиці Самбірського району Львівської області. Востаннє виходив на зв'язок з міста Катовіце, Польща, коли повертався додому в Україну.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

У коментарях Марічка Котик додала, що кордон Віктор Кравчишин не перетинав, оскільки по дорозі у нього вкрали сумку з документами і грошима. Після цього він відправився в посольство, звідки на зв'язок більше не виходив. Марічка повідомила, що сьогодні будуть звертатися в поліцію і робити запит в посольство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові розшукують чоловіка, якого підозрюють до низки злочинів у центрі міста.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові вже кілька тижнів розшукують чоловіка, який безслідно зник ще наприкінці минулого місяця.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі третій рік шукають зниклого чоловіка: пішов з дому без пам'яті, любляча сім'я хапається за кожну соломинку.