На Львівщині поліція затримала двох чоловіків, які причетні до стрілянини на одній з АЗС області. Про подробиці події розповідає прес-служба патрульної поліції Львівської області в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в середу, 12 серпня, на автозаправній станції в селі Гамалівка невідомий чоловік здійснив кілька пострілів з предмета схожого на пістолет перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння. Після цього він разом з приятелем сів в автомобіль BMW пез передніх номерних знаків і зник з місця події.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Завдяки камерам відеофіксації поліції вдалося встановити чоловіків, які причетні до стрілянини. Екіпажі патрульної поліції отримали орієнтування і приступили до виконання плану "Перехоплення".

У четвер, 13 серпня, близько 15:00 на вулиці Пасічній патрульні 2-го батальйону виявили та зупинили автомобіль, який підходив під опис орієнтування. У салоні поліцейські виявили двох чоловіків, а в бардачку знаходився пістолет Форт 18Р, призначений для стрільби гумовими кулями. Патрульні впізнали в них особин, причетних до стрільби на АЗС.

Правоохоронці змусили вийти підозрюваних з машини. На місце була викликана слідчо-оперативна група Постумитівського відділення поліції для проведення невідкладних слідчих дій.

Поліція вилучила автомобіль підозрюваних і пістолет, оформлений на водія машини. Затриманими виявилися 27-річний житель Львова і 26-річний житель Донецька.

Подію попередньо кваліфікували згідно ч.4 ст. 296 (Хуліганство вчинене із використанням зброї) КК України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що жителя Червонограда Львівської області судитимуть за побиття 12-річної доньки.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Львівщині позашляховик застряг у річці під час переправи.

Також Знай.иа писав, що у Львові розшукують чоловіка, якого підозрюють до низки злочинів у центрі міста.