Львівський готель "Дністер" перейде у володіння кіпрської компанії, яку пов'язують з одним з російських політиків. Про це стало відомо в результаті засідання Антимонопольного комітету України.

Читайте Знай в Google News!

Як стало відомо за результатами засідання, АМКУ дав дозвіл на придбання акцій готелю "Дністер" у Львові кіпрській компанії "Pumori Enterprises Investments Ltd". Дану компанію пов'язують з російським політиком і колишнім депутатом Держдуми Олександром Бабаковим, який знаходиться під санкціями України, Євросоюзу і США.

Кілька років тому вищевказана компанія вже придбала 50,51% акцій готелю "Дністер", а тепер планує стати мажоритарним акціонером і викупити контрольний пакет акцій, щоб повністю контролювати заклад. В Антимонопольному комітеті не уточнили, на скільки відсотків збільшиться контроль кіпрської компанії над львівським готелем.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Як уточнює "Ліга антитрасту" в Facebook, кіпрська компанія також націлена взяти під контроль не тільки Львівський "Дністер", а й придбати готель "Славутич" і "Либідь" в Києві. Щодо київських готелів АМКУ тимчасово відклав розгляд питання. Більш того, в комітеті відмовилися підтверджувати або спростовувати зв'язок компанії з Кіпру з російським політиком Олександром Бабаковим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові нову огорожу вздовж дороги завалило літнє сонце.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Львівщині парком потекла невідома рідина.

Також Знай.иа писав, що комунальне підприємство "Львівелектротранс" влаштувало показовий контроль за дотриманням карантину перед Міністром Степановим.