У Львівській області на жінку напала змія. Про подробиці події розповіли у Львівській облдержадміністрації.

Читайте Знай в Google News!

Останнім часом жителі українських регіонів стали все частіше стикатися з нападом плазунів. Причому, як відзначають жителі, напади відбуваються навіть там, де змій не бачили вже безліч років.

Повідомляється, що в суботу, 8 серпня, у Львівській області зафіксували напад плазуна на жінку. Постраждалою виявилася 30-річна мешканка села Клименець Сколівського району Львівської області.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Її направили в Сколівську центральну районну лікарню в стані середньої тяжкості. Їй діагностували "укус змії в праву ступню". Про стан постраждалої та інші подробиці не повідомляють.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у четвер, 30 липня, на Львівщині двоє людей потрапили на лікарняне ліжко через укуси плазунів. У лікарні опинилася мешканка села Карпатське та мешканка села Бовдури.

Як повідомляв портал Знай.иа, посеред Івано-Франківська, по вулиці Шевченка, на території приватного господарства, на дереві була виявлена змія.

Також Знай.иа писав, що у Чернівецькій області від укусу змії постраждала 8-річна дитина. Його привезли в реанімацію в стані середньої тяжкості. Зараз дитина перебуває під наглядом медиків.