Стало відомо про те, що у Львові загорівся ринок. Сталося це у вівторок, 30 червня.

Таким чином, повідомляється, що пожежа на продовольчо-промисловому ринку, що знаходиться на вулиці Володимира Великого. Рятувальники вже прибули на місце події і прикладають всіх зусиль, щоб вогонь завдав якомога менше шкоди.

Про даному подію повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич. “30.06.2020 в 13:00. Пожежа на ринку біля Цуму на вул. Володимира Великого. МНС на місці”,- повідомляє Ігор Зінкевич на сторінці спільноти “Дозор 1” у ФБ.

На даний момент це все, що відомо. Який пожежа завдала збитки і чи є постраждалі, швидше за все, стане відомо пізніше.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що Вчора, 29 червня о 14:25 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу в п'ятиповерховому житловому будинку на вул. Маршала Рибалка, 15 в Немишлянському районі Харкова. З нього стало відомо про загоряння в квартирі на п'ятому поверсі.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Про це пише прес-служба ДСНС України у Харківській області.

"До місця виклику одразу направили черговий караул 11-ї Державної пожарноспасательной частини ДСНС в складі 2-х оперативних відділень на автоцистернах, посилений двома пожежними автодрабинами. По прибуттю рятувальники встановили, що з вікна зазначеної квартири йде щільний дим. Бійці здійснили оперативне розгортання і пішли в розвідку ланкою газодимозахисної служби, під час якої в одній із кімнат знайшли 7-річного хлопчика, який був залишений на самоті", - написано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше У Франківську жінку витягли з палаючої квартири - жива, але вдома немає

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові з палаючого будинку винесли чоловіка без свідомості - заснув серед вогню

Також «Знай.ua» писав, що У Києві на Троєщині пекельне полум'я охопило багатоповерхівку, повну сидять на карантині людей - рятувальники здійснили диво