У Львові 30 травня стало відомо про смерті 80-річної жінки, тіло якої місяць пролежала у квартирі. При цьому місцеві жителі розповіли, що двічі викликали поліцію і скаржилися на трупний запах з квартири. Про це пише ТСН.

Сусіди розповіли, що жінку бачили більше місяця тому, її донька перебуває за кордоном і контакту з нею немає. Люди у відчаї викликали поліцію, зверталися в ЖЕК та інші інстанції. Проте скрізь їм давали від воріт поворот, пояснюючи відмову тим, що вони не мають право заходити в чужу квартиру.

Також жителі розповіли, що ходили наполегливі чутки, що жінка подарувала квартиру церкви. Однак ця інформація не підтвердилася.

"Жінка вже місяць лежить мертвою у власній трикімнатній квартирі. Сьогодні втретє викликали поліцію. Одна балаканина і відписки. Ніяких конкретних дій. Слідчий опитав мешканців, ЖЕК обіцяє письмову відповідь. Сусіди вже скаржаться на трупний запах. Фахівці готові відкрити квартиру за 30 хвилин в присутності поліції. Згоди поліції немає", - написав мешканець цього будинку Роман Андрусяк

Мешканці двічі безрезультатно зверталися в поліцію і служби. Після двох відмов вони склали колективну скаргу в ЖЕК і в поліцію, а також звернулися до ДСНС. Після цього, вони звернулися до прокуратури Львівської області і вже ввечері 30 травня ДСНС в присутності поліції зламали двері квартири і виявили труп жінки. Також були виявлені включеними дві газові конфорки. Місцеві жителі подякували співробітників Сихівського райвідділу поліції і співробітників ДСНС за допомогу у вирішенні проблеми.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що львів'яни поскаржилися на прострілене вікно, а копі списали все на птахів.

Знай повідомляв, що у Львівській області продовжили карантин до 1 червня.

Нещодавно Знай передавав, що директор львівської школи східних єдиноборств назбирав 77 тисяч гривень на ремонт.