У Львові сталася страшна трагедія, раптово померла молода жінка, яка на напередодні поскаржилася на погіршення здоров'я.

Про це повідомляє ЛМР.

Так стало відомо, що у середу, 1 квітня у Львові померла 38-річна жінка. Відомо, що напередодні, жінка скаржилася на погіршення стану здоров’я. Кілька днів поспіль у неї був сильний кашель та першіння в горлі, також вона скаржилася на болі в попереку.

Українські медики, скріншот: YouTube

У міськраді повідомили, що жінка ще минулого тижня звернулася до місцевих медиків зі скаргою на погіршення стану здоров'я.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Як повідомляє інформаційний портал ZAXID.NET, жінка мешкала на вулиці Гетьмана Мазепи у Шевченківському районі Львова разом з чоловіком та двома дітьми. Наразі осіб, з якими контактувала львів’янка, перевіряють, – як і родичів. У будинку здійснили дезінфекцію.

На цей час причини смерті львів'янки не повідомляються. Чи померла жінка від коронавірусу, буде відомо згодом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, уберегтися від зараження під час пандемії допоможе тільки суворе дотримання карантинних заходів, рекомендацій медиків та дотримання правил гігієни.

Як повідомляв портал Знай.uа, 1 квітня в Україні вступає в дію другий етап медреформи, разом з яким запуститься Програма медичних гарантій.

Також портал Знай.uа писав, що можна зробити, щоб допомогти перемогти пандемію – обіди для медиків та пошиття захисних костюмів.