У поліції повідомили подробиці страшного вбивства двох підлітків у Львівській області. Інформацію розмістили на сторінці відомства в Facebook.

Наголошується, що заява про зникнення 17-річного підлітка та його 16-річної подруги, надходила від їх батьків в поліцію 17 березня. За цим фактом було порушено справу за статтею «Умисне вбивство», з позначкою «без вісті зниклі», і розпочаті масштабні пошуки із залученням кінологів, слідчих, волонтерів та працівників Національної гвардії.

Правоохоронцям вдалося встановити, що підлітки стали жертвами вбивства. До вбивства, як виявилося, були причетні двоє мешканців Золочева, які промишляли закладками наркотиків у місті, 18-ти і 19-ти років.

Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз

Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

За даними поліції, вбивці заздалегідь готувалися до злочину – вибрали безлюдне місце для поховання тіл, підготували яму і купили бензин, щоб спалити останки.

Заманивши підлітків в ліс в районі села Підбірці 15 березня, злочинці завдали їм смертельні травми бітами. Після цього вони підпалили тіла, обливши їх бензином, і закопали.

Минуло більше двох тижнів, коли тіла підлітків були знайдені, а вбивці затримані. У злочинців вилучили «бити, револьвер, наркотики, електронні ваги та пакети для фасування». За скоєне їм загрожує довічне тюремне ув'язнення.

Нагадаємо, раніше на Львівщині зникла пара закоханих підлітків, які вважають себе дорослими - батьки збилися з ніг.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Киянка з переляканими дітьми пустилася берега і знайшлася в несподіваному місці, замішаний чоловік

Знай.uа писав, що Вийшов за букетом - у Харкові зник галантний чоловік у військовій формі.