Львів'янок попереджають про небезпеку - активістам стало відомо, що містом розгулює збоченець, який хизується перед дівчатами та жінками своїм "причандаллям", підстерігаючи їх у безлюдних закапелках.

Львовом розгулює збоченець, Ілюстративне фото

Про це повідомив координатор ГО "Варта-1" Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebook.

"Прийшло анонімно: на вул. Рудненська біля будівництва РІЕЛ, а саме в тимчасовому будівельному тунелі (р-н Левандівка) ходить збочинець, що перед дівчатами і жінками виставляє чоловічі приналежності. Випадок не поодинокий. Приблизно в один і той же час 9-9.30 год. На вигляд 35 років, низького росту, повнуватий. Наразі нам поступило лише одне повідомленя, пост написано щоб отримати інформацію чи ще хтось підтвердить", - йдеться в публікації.

Скріншот facebook

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Активіст наголосив, що львів'яни намагаються самотужки розшукати збоченця, однак просить жінок та дівчат бути обережними та не гулять на самоті.

Нагадаємо, що в результаті обшуку суд заарештував вилучену приховану камеру з кабінету УЗД гінекологічного діагностичного центру. Приміщення було орендовано у Одеського обласного онкодиспансера.

Як повідомляв портал Знай.ua, хакери використовують шкідливе програмне забезпечення, щоб знімати людей через веб-камери під час перегляду порно.

Також портал Знай.ua писав, що колишнього учасника відомої групи "Кар-мен" Богдана Титомира звинуватили в спробі згвалтування.