Мешканців Мукачева довгий час тероризував чоловік, який одягався у костюм клоуна з фільму за твором майстра жахів Стівена Кінга «Воно». Пранкер у костюмі клоуна-вбивці лякає перехожих та знімає все це на відео, викладаючи ролики на платформі Youtube.

Діями чоловіка у костюмі Пінневайза, який накидається на жителів міста серед ночі та заважає проїзду автотранспорту, зацікавилися у місцевій прокуратурі. Сам чоловік стверджує, що таким чином «розважає» люей, однак постраждалі не згодні з ним і пишуть заяви до поліції.

Мукачівському жартівнику загрожує кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 300 КК України: у прокуратурі вважають, що його ролики пропагують культ насилля та жорстокості.

За виготовлення та розповсюдження подібних відеороликів пранкер може опинитися у в’язниці.

Нагадаємо, "Слуга народу" Третьякова потрапила в гучний с*кс-скандал, поки депутати сварилися через Донбас: "Ще сильніше".

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поділився враженнями про Путіна після саміту у "Нормандському форматі": "Не знаю, хто кого...".

Також портал Знай.uа писав, що депутати отримали новий "кодекс етикету", жодних телефонів: навіть маршрутники позаздрять.